Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: «Kλειδώνουν» οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών – Πυρετώδεις οι διαβουλεύσεις
[Πρώτο Θέμα]: «Kλειδώνουν» οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών – Πυρετώδεις οι διαβουλεύσεις

[Πρώτο Θέμα]: «Kλειδώνουν» οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών – Πυρετώδεις οι διαβουλεύσεις

Διαψεύδει ο Καραμούζης τη μετακίνησή του από τη Eurobank – Προωθείται και το μείζον θέμα της αντιμετώπισης των «κόκκινων» δανείων
Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι διοικητικές αλλαγές των πιστωτικών ιδρυμάτων με τις διαβουλεύσεις να είναι πυρετώδεις μιας και, παράλληλα, προωθούνται και τα θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
Ενδεικτικό των ζυμώσεων που γίνονται είναι και η έντονη φημολογία που διακινείται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν τα ηνία των συστημικών τραπεζών και γενικότερα για τις αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα. Ήδη με παρέμβαση του στο twitter ο Πρόεδρος της Eurobank Νίκος Καραμούζης έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά σενάρια που τον ήθελαν να μετακινείται στη διοίκηση άλλης συστημικής τραπεζας.
Ο Πρόεδρος της Eurobank έγραψε: «Συγκεκριμένοι κύκλοι διακινούν σκόπιμα αβάσιμες φήμες τις τελευταίες ημέρες για μετακίνηση μου από την Eurobank. Θα τους απογοητεύσω».
Σε κάθε περίπτωση θέμα ημερών είναι οι αλλαγές στις τράπεζες. Τις προσεχείς ημέρες ή το αργότερο την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συγκληθεί το ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς. Με τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι διοικητικές αλλαγές στην τράπεζα, με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο να ανακοινώνονται μαζί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!