Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Κύπρος: Φαβορί ο Αναστασιάδης, ντέρμπι για το β’ γύρο δίνουν Παπαδόπουλος και Μαλάς
[Πρώτο Θέμα]: Κύπρος: Φαβορί ο Αναστασιάδης, ντέρμπι για το β’ γύρο δίνουν Παπαδόπουλος και Μαλάς

[Πρώτο Θέμα]: Κύπρος: Φαβορί ο Αναστασιάδης, ντέρμπι για το β’ γύρο δίνουν Παπαδόπουλος και Μαλάς

Στα όρια του στατιστικού λάθους τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων για το ποιος υποψήφιος θα περάσει δεύτερος στο β’ γύρω των προεδρικών εκλογών
Μάχη για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Κύπρο, δίνουν ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Μαλάς. Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό TVONE. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου για τον πρώτο γύρο των προεδρικών Εκλογών ο Σταύρος Μαλάς συγκεντρώνει ποσοστό 18,5% έναντι 18,9% που συγκεντρώνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Θέση στον δεύτερο γύρο των εκλογών εξασφαλίζει άνετα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος προηγείται των αντιπάλων του με ποσοστό 30,8%.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, μάχη θα γίνει και για την τέταρτη θέση αφού Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Χρίστου, συγκεντρώνουν ποσοστό της τάξης του 3,8%.
Στο δεύτερο γύρο των εκλογών ο Νίκος Αναστασιάδης επικρατεί ανεξάρτητα με τον ποιο θα έχει απέναντι του. Συγκεκριμένα σε περίπτωση που αναμετρηθεί με τον Σταύρο Μαλά ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει ποσοστό 48% έναντι του 27% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Μαλάς.
Σε περίπτωση αναμέτρησης Νίκου Αναστασιάδη Νικόλα Παπαδόπουλου ο Κύπριος Πρόεδρος συγκεντρώνει 43% έναντι 32% του αντιπάλου του του.
Ενδιαφέροντα είναι τα όσα αναδεικνύονται από την δημοσκόπηση σε σχέση με το πώς βλέπουν οι πολίτες το Κυπριακό το οποίο αποτιμούν ως το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Κύπρος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!