Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Η ΝΔ καίει τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον «αέρα» της δημοσκοπικής υπεροχής
[Πρώτο Θέμα]: Η ΝΔ καίει τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον «αέρα» της δημοσκοπικής υπεροχής

[Πρώτο Θέμα]: Η ΝΔ καίει τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον «αέρα» της δημοσκοπικής υπεροχής

Πληροφορίες ότι το ταξίδι στην Κούβα επιδείνωσε τα ήδη δυσμενή ευρήματα των μετρήσεων για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του – Γαλάζιοι αξιωματούχοι αποκρούουν τα σενάρια συνεργασίας και την πιθανότητα να υπερψηφίσουν τα νέα επώδυνα μέτρα που προεξοφλούν ότι θα φέρει η κυβέρνηση.
Με τον «ούριο άνεμο» των δημοσκοπήσεων να πνέει στα πανιά της, η αξιωματική αντιπολίτευση απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να δώσει χείρα βοήθειας στη σημερινή κυβέρνηση. Γαλάζιοι αξιωματούχοι αποκλείουν κάθε πιθανότητα αφενός για σύμπραξη της Νέας Δημοκρατίας σε άλλο κυβερνητικό σχήμα από την παρούσα Βουλή και αφετέρου να δώσουν θετική ψήφο στα νέα επώδυνα μέτρα τα οποία προεξοφλούν ότι θα συνυπογράψουν –«με τη συνήθη καθυστέρηση», όπως σχολιάζουν στο Μοσχάτο- ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Εδραία πεποίθηση των επιτελών του Μοσχάτου είναι ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης ενστερνίζεται τη θέση τους για πολιτική αλλαγή μέσα από εκλογές. Επικαλούνται προς τούτο τις μετρήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας –προηγήθηκε η Public Issue και ακολουθεί το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας- αλλά και άλλες –τις λεγόμενες «κυλιόμενες» που διενεργούνται για λογαριασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης- στις οποίες, όπως επισημαίνουν αποτυπώνεται η απογοήτευση και η οργή που διακατέχει τους πολίτες έναντι της κυβέρνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!