Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν συγκάλυψη της υπόθεσης με τις «προσλήψεις Πολάκη»
[Πρώτο Θέμα]: ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν συγκάλυψη της υπόθεσης με τις «προσλήψεις Πολάκη»

[Πρώτο Θέμα]: ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν συγκάλυψη της υπόθεσης με τις «προσλήψεις Πολάκη»

Kαταγγέλλουν ότι η διοίκηση του Θεόφιλου Ρόζεμπεργκ, απέκρυψε από τον εισαγγελέα στοιχεία για τις περίφημες προσλήψεις, στις οποίες είχε εμπλακεί το υπουργικό γραφείο
Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο σύλλογος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ σε βάρος της απομακρυνθείσας, μετά από την απόφαση καταπέλτη του ΣτΕ, διοίκησης του Κέντρου, που είχε διορίσει με επεισοδιακό τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ουσιαστικά ότι η διοίκηση του Θεόφιλου Ρόζεμπεργκ, απέκρυψε από τον εισαγγελέα, ο οποίος ξεκίνησε έρευνα για τις περίφημες προσλήψεις, στις οποίες είχε εμπλακεί το ίδιο το υπουργικό γραφείο, σημαντικά στοιχεία, επιδιδόμενη σε προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών για την εξέλιξη της αμφιλεγόμενης αυτής υπόθεσης.
Σημειώνεται ότι η διοικητική αλλαγή στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που προκάλεσε πολιτική θύελλα και στη συνέχεια δικαστική απόφαση, με την οποία ακυρώθηκε η επιλογή του υπουργείου Υγείας, ξεκίνησε με αφορμή τις προσλήψεις νοσηλευτών. Ο τότε πρόεδρος του Κέντρου και διορισμένος από τη σημερινή κυβέρνηση Θανάσης Γιαννόπουλος είχε καταγγείλει την πολιτική παρέμβαση του υπουργείου στην όλη διαδικασία. Η υπόθεση των διορισμών έφτασε στη δικαιοσύνη, μεταξύ άλλων και με μήνυση που κατέθεσαν βουλευτές της αντιπολίτευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!