Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: ΚΕΕΛΠΝΟ: Αιχμές κατά Πολάκη από Γιαννόπουλο κατά τον απολογισμό του έργου του
[Πρώτο Θέμα]: ΚΕΕΛΠΝΟ: Αιχμές κατά Πολάκη από Γιαννόπουλο κατά τον απολογισμό του έργου του

[Πρώτο Θέμα]: ΚΕΕΛΠΝΟ: Αιχμές κατά Πολάκη από Γιαννόπουλο κατά τον απολογισμό του έργου του

Η διαδικασία πρόσληψης γιατρών και νοσηλευτών στις ΜΕΘ και στις ΜΕΝΝ χαρακτηρίστηκε από «παρεμβάσεις που ξεπερνούσαν το κανονιστικό πλαίσιο», τόνισε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Κέντρου
Τον απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), από τον Απρίλιο του 2015 έως τον Μάιο του 2016, παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος του Κέντρου, ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος. Σημειώνεται πως η θητεία του κ. Γιαννόπουλου έληξε αιφνίδια τη Μεγάλη Εβδομάδα –τον απομάκρυνε μέσω facebook η ηγεσία του υπουργείου Υγείας με το αιτιολογικό ότι ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά του. Ο κ. Γιαννόπουλος προσέφυγε στο ΣτΕ το οποίο έκρινε ότι η απομάκρυνση του ήταν παράνομη ως προς τη διαδικασία και ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ επέστρεψε στα καθήκοντα του για λίγες ημέρες οπότε και εκδιώχθηκε τελικά και οριστικά πριν από 40 ημέρες.
Στον απολογισμό του έργου του ο κ. Γιαννόπουλος εστίασε στην υποστήριξη των μονάδων υγείας με προσωπικό, φαρμακευτικό υλικό και άλλα μέσα (μηχανοκίνητα) σε συγκεκριμένες δύσκολες καταστάσεις όπως πυρκαγιές και πλημμύρες.
Επισήμανε ότι ιδιαίτερη προτεραιότητα δόθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ στην υλοποίηση πολυάριθμων υγειονομικών και ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων για την υποβοήθηση αντιμετώπισης του αυξημένου προσφυγικού κύματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!