Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Πρώτο Θέμα]: Κατάσχεση στην ΕΠΟ και επέμβαση εισαγγελέα!
[Πρώτο Θέμα]: Κατάσχεση στην ΕΠΟ και επέμβαση εισαγγελέα!

[Πρώτο Θέμα]: Κατάσχεση στην ΕΠΟ και επέμβαση εισαγγελέα!

Οικονομικό σκάνδαλο 3,4 εκατομμυρίων ευρώ των προηγούμενων διοικήσεων της ΕΠΟ και κατάσχεση εταιρικών λογαριασμών – Παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε η Προσωρινή Διοίκηση της Ομοσπονδίας
Παρά τις συνεχόμενες, 54 για την ακρίβεια, προειδοποιήσεις που έγιναν στις διοικήσεις Σαρρή και Γκιρτζίκη, η ΕΠΟ συνέχισε να πληρώνει σε άλλη εταιρία (Travel Plan), από αυτή που ήταν συμβεβλημένη (Εθνική Factors Α.Ε) τα χρήματα που έπρεπε, με αποτέλεσμα η τελευταία να προχωρήσει σε συντηρητική κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της Ομοσπονδίας.
Έτσι, η Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ έστειλε την υπόθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς, ζητώντας να επιστραφούν πίσω τα 3,4 εκατομμύρια, τα οποία αλλού έπρεπε να πάνε και αλλού κατέληξαν…
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στις 07.11.2016 η εταιρεία «Εθνική Factors» εξέδωσε την υπ. αριθμ. 6687/2016 δικαστική διαταγή πληρωμής ύψους 3.373.481,40 εκ. ευρώ εις βάρος της ΕΠΟ. Η διαταγή πληρωμής αφορούσε οφειλές της ΕΠΟ που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις, με αφορμή σύμβαση συνεργασίας για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών με την εταιρεία Eurostar (Travel Plan) από το έτος 2010 έως τον Ιούλιο του 2016, η οποία είχε εκχωρήσει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης σύμβασης στην προαναφερθείσα εταιρεία και είχε σχετικά ενημερώσει την ΕΠΟ.
Η ενημέρωση αυτή υλοποιήθηκε μέσω 54 γραπτών αναγγελιών απαιτήσεων (η πρώτη εξ αυτών στις 06.04.2012), οι οποίες είχαν γίνει στην ΕΠΟ από την Eurostar (Travel Plan) και από την εταιρεία “Εθνική Factors Α.Ε.”, όπου ρητά αναφέρετο ότι “μόνον η Εθνική Factors A.E.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!