Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Κατάρρευση ακινήτου: «Είχε σήμανση ότι είναι ετοιμόρροπο», λέει ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών
[Πρώτο Θέμα]: Κατάρρευση ακινήτου: «Είχε σήμανση ότι είναι ετοιμόρροπο», λέει ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών

[Πρώτο Θέμα]: Κατάρρευση ακινήτου: «Είχε σήμανση ότι είναι ετοιμόρροπο», λέει ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών

«Η κατεδάφιση του ακινήτου καθυστέρησε, γιατί η αρχαιολογική υπηρεσία ήθελε να κριθεί το κτίριο διατηρητέο» αναφέρει ο κ. Κoντοές, προσπαθώντας να εξηγήσει, γιατί το κτίριο ήταν σε αυτή την κατάσταση
Για το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός ανθρώπου, αλλά και για τους λόγους που το κτίριο βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση, μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), Νίκος Κοντοές.
«Το ακίνητο που κατέρρευσε στο βόρειο λιμάνι είχε χαρακτηριστεί ετοιμόρροπο, είχε περιφραχθεί και είχε σήμανση ότι ο χώρος είναι ετοιμόρροπος και δεν πρέπει να προσεγγίζεται από πολίτες», δήλωσε ο κ. Κοντοές.
«Το τραγικό γεγονός της κατάρρευσης του ακινήτου, που δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου, έγινε λίγες ώρες μετά την υπογραφή της σύμβασης με τη μειοδότρια εταιρεία, για την κατεδάφισή του» ανέφερε ο κ. Κοντοές. Παρότι το ακίνητο-αποθήκη δεν ανήκε πια στη χερσαία ζώνη του λιμένα, με βάση την πρόσφατη απόφαση που έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ο ΟΛΠΑ είχε αναλάβει να το κατεδαφίσει και να παραδώσει το χώρο στην πόλη, διευκρινίζει ο πρόεδρος του οργανισμού.
«Η κατεδάφιση του ακινήτου καθυστέρησε, γιατί η αρχαιολογική υπηρεσία ήθελε να κριθεί το κτίριο διατηρητέο» αναφέρει ο κ. Καντοές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!