Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Καστοριά: Οι απατεώνες με τα τροχαία «έφαγαν» 5.000 ευρώ από Αλβανίδα
[Πρώτο Θέμα]: Καστοριά: Οι απατεώνες με τα τροχαία «έφαγαν» 5.000 ευρώ από Αλβανίδα

[Πρώτο Θέμα]: Καστοριά: Οι απατεώνες με τα τροχαία «έφαγαν» 5.000 ευρώ από Αλβανίδα

Μια 55χρονη Αλβανίδα ήταν το τελευταίο τους θύμα, η οποία πανικοβλήθηκε όταν άκουσε στο τηλέφωνο μια φωνή που πίστεψε ότι ήταν του γιου της να την παρακαλεί να πληρώσει για να μην έχει ποινικές συνέπειες, επειδή τάχα σκότωσε ένα ανήλικο κορίτσι με το αυτοκίνητό του
Έφτασε ως την Καστοριά η δράση των απατεώνων που εξαπατούν ανυποψίαστους γονείς, ενημερώνοντάς τους, δήθεν, για τροχαία που διέπραξαν τα παιδιά τους και ζητώντας χρήματα για να «φροντίσουν» να μην πάνε στη φυλακή.
Μια 55χρονη Αλβανίδα ήταν το τελευταίο τους θύμα, η οποία πανικοβλήθηκε όταν άκουσε στο τηλέφωνο μια φωνή που πίστεψε ότι ήταν του γιου της να την παρακαλεί να πληρώσει για να μην έχει ποινικές συνέπειες, επειδή τάχα σκότωσε ένα ανήλικο κορίτσι με το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, το τηλέφωνο πήρε ένας άλλος άγνωστος που παρίστανε τον αστυνομικό και της ζήτησε να παραδώσει τα χρήματα για να «εξαφανίσει» την κατηγορία.
Η 55χρονη πείστηκε και παρέδωσε 5.000 ευρώ σε μια άγνωστη γυναίκα την οποία έστειλε η σπείρα. Η δράστιδα έγινε άφαντη και, όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, βρισκόταν πια πολύ μακριά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!