Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: «Καψόνια» στις συζύγους υπόχρεων για το Πόθεν Έσχες
[Πρώτο Θέμα]: «Καψόνια» στις συζύγους υπόχρεων για το Πόθεν Έσχες

[Πρώτο Θέμα]: «Καψόνια» στις συζύγους υπόχρεων για το Πόθεν Έσχες

Ουδείς προνόησε να ενημερώσει τους υπόχρεους ότι πρέπει και οι σύζυγοι τους να έχουν δικούς τους κωδικούς
Ουρές στα τμήματα μητρών των εφοριών για να παραλάβουν κλειδάριθμο ώστε, αν δεν έχουν ήδη ή έχουν χάσει τους κωδικούς τους, να ενεργοποιήσουν τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Taxisnet, θα αναγκαστούν μέσα στις επόμενες 90 μέρες και, πάντως πριν τις 15 Ιανουαρίου, κάποιες δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες, των οποίων οι σύζυγοι είναι υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης Πόθεν Έσχες.
Όπως μεταδίδει το newmoney.gr, η υποβολή των δηλώσεων Πόθεν Έσχες γίνεται από φέτος μόνον μέσω διαδικτύου και της ιστοσελίδος pothen.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών που έχουν για να κάνουν είσοδο στο Taxisnet.
Παρότι όμως το ηλεκτρονικό σύστημα άνοιξε και τυπικά πλέον από σήμερα, ουδείς προνόησε (από την άνοιξη ήδη που ανακοινώθηκε τι θα ισχύσει από φέτος) να ενημερώσει τους υπόχρεους ότι πρέπει και οι σύζυγοι των υποχρέων να έχουν δικούς τους κωδικούς για να μπουν στην εφαρμογή και να επικυρώσουν την δήλωση που καταθέτει κάθε υπόχρεος.
“Έκπληξη”
Όποιος επισκέπεται την εφαρμογή από σήμερα, διαβάζει ότι «στην περίπτωση που ζευγάρι έχει κοινούς κωδικούς Taxisnet, απαιτείται η απόκτηση διακριτών κωδικών taxisnet για την σύζυγο μέσω».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!