Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 19 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ο Καμίνης διεκδικεί την προεδρία της ΔΗΣΥ από τη Φώφη- Δεν παραιτείται από δήμαρχος Αθηναίων
[Πρώτο Θέμα]: Ο Καμίνης διεκδικεί την προεδρία της ΔΗΣΥ από τη Φώφη- Δεν παραιτείται από δήμαρχος Αθηναίων

[Πρώτο Θέμα]: Ο Καμίνης διεκδικεί την προεδρία της ΔΗΣΥ από τη Φώφη- Δεν παραιτείται από δήμαρχος Αθηναίων

Θέτει τρεις προϋποθέσεις για να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή – «Ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση του χώρου της κεντροαριστεράς» λένε συνεργάτες του – Αναμένεται να μιλήσει με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Την απόφαση να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή διεκδικώντας μάλιστα και κεντρικό πολιτικό ρόλο σε αυτήν, λαμβάνει ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης .
Ο δήμαρχος της Αθήνας αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα, κόντρα στη Φώφη Γεννηματά , για να τεθεί επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την απόφασή του αυτή αναμένεται να την ανακοινώσει συντόμως με επίσημη δήλωση.
Συνεργάτες του κ. Καμίνη επιβεβαιώνουν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση του χώρου της κεντροαριστεράς και δεν διαψεύδουν ότι είναι έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο Γιώργος Καμίνης αναμένεται να συνομιλήσει με τη Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ενημερώσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η πιθανή υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΣΥ δεν επηρεάζει τα καθήκοντα του Γιώργου Καμίνη ως δημάρχου Αθηναίων, θέλοντας να σταματήσουν εν τη γενέσει της πιθανή κριτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!