Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Καλλιάνος: Προσωποπαγές και οικογενειοκρατικό κόμμα η Ένωση Κεντρώων
[Πρώτο Θέμα]: Καλλιάνος: Προσωποπαγές και οικογενειοκρατικό κόμμα η Ένωση Κεντρώων

[Πρώτο Θέμα]: Καλλιάνος: Προσωποπαγές και οικογενειοκρατικό κόμμα η Ένωση Κεντρώων

Ο Γιάννης Καλλιάνος υπήρξε εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων και στενός συνεργάτης του κ. Λεβέντη, αποχώρησε όμως από το κόμμα μετά από σφοδρή διαφωνία για την τακτική σύμπλευσης με την κυβέρνηση και προσχώρησε στην ΝΔ
Ως «προσωποπαγές» κόμμα που κυριαρχούν «οικογενειοκρατικές» αντιλήψεις και «χαϊδεύει» τις πρακτικές της κυβέρνησης χαρακτηρίζει την Ένωση Κεντρώων ο κ. Γιάννης Καλλιάνος σε σκληρή απάντηση προς την κριτική που υφίσταται από τον κ. Βασίλη Λεβέντη για την προσχώρησή του στη ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος υπήρξε εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων και στενός συνεργάτης του κ. Λεβέντη, αποχώρησε όμως από το κόμμα μετά από σφοδρή διαφωνία για την τακτική σύμπλευσης με την κυβέρνηση και προσχώρησε στην ΝΔ. Η συνεργασία του με την αξιωματική αντιπολίτευση αποτέλεσε και αιτία για την σκληρή κριτική που δέχεται από τον κ. Λεβέντη με χαρακτηρισμούς όπως «αποστάτης».
Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ δίνεται με ανακοίνωση από τον κ. Καλλιάνο που ανάρτησε στο Facebook και αναφέρει τα εξής: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Αποχώρησα από την Ένωση Κεντρώων διότι ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!