Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Καλύπτει ο Κατρούγκαλος τον διοικητή του ΟΑΕΕ για τη… Βουλγαρία
[Πρώτο Θέμα]: Καλύπτει ο Κατρούγκαλος τον διοικητή του ΟΑΕΕ για τη… Βουλγαρία

[Πρώτο Θέμα]: Καλύπτει ο Κατρούγκαλος τον διοικητή του ΟΑΕΕ για τη… Βουλγαρία

Ο ίδιος ο Δημήτρης Τσακίρης υποστηρίζει ότι η δήλωσή του παρερμηνεύθηκε
Παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την προτροπή του διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρη, να φύγουν στη Βουλγαρία όσοι επιβαρύνονται από τις εισφορές και τους φόρους , κύκλοι του υπουργείου Εργασίας διέψευσαν τη φημολογία περί παραίτησης του διοικητή.
Τόνισαν μάλιστα ότι ο κ. Τσακίρης έχει την πλήρη κάλυψη του υπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Ο ίδιος διέψευσε τη δήλωση, κάνοντας λόγο για παρερμηνεία. Πάντως, με την προτροπή του για φυγή στη Βουλγαρία, δεν προκαλεί αίσθηση για πρώτη φορά.
Την ημέρα που εγκρίθηκε η ανάληψη των καθηκόντων του στη Βουλή, το Νοέμβριο του 2015, ο κ. Τσακίρης, απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικότερα σε σχόλιο του Χρήστου Σταϊκούρα για «το φτωχό βιογραφικό μόλις 11 γραμμών που κατέθεσε», επισήμανε: «Τα πολυσέλιδα βιογραφικά δεν έσωσαν τα Ταμεία»
Εργατολόγος, με εμπειρία στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας και φίλος του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Τάσου Πετρόπουλου, ο διοικητής του ΟΑΕΔ γεννήθηκε στη Θεσπρωτία το 1952. Θεωρείται χαμηλών τόνων και καλών προθέσεων.
Η προβληματική περίοδος που διανύει ο Οργανισμός, λόγω της μειωμένης εισπραξιμότητας, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του, όπως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!