Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: «Καυτή» εβδομάδα για 75 ζευγάρια swingers στην Κρήτη
[Πρώτο Θέμα]: «Καυτή» εβδομάδα για 75 ζευγάρια swingers στην Κρήτη

[Πρώτο Θέμα]: «Καυτή» εβδομάδα για 75 ζευγάρια swingers στην Κρήτη

Θα διαμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες, πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου και θα ακολουθούν ένα πρόγραμμα που θα βασίζεται σε θεματικές βραδιές προκειμένου να διαμορφώνεται το κατάλληλο για την περίσταση κλίμα
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συνολικά 75 ζευγάρια swingers, διαφόρων εθνικοτήτων ανάμεσά τους και Έλληνες, θα περάσουν έξι «καυτές» νύχτες με ανταλλαγή συντρόφων σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης, στο πλαίσιο διοργάνωσης του διεθνούς τουριστικού πρακτορείου SDC, που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο είδος ερωτικού τουρισμού.
Πρόκειται για 150 άτομα από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Χιλή και τη Νότια Αφρική.
Οι συμμετέχοντες στις ιδιαίτερες αυτές «διακοπές», με όρους εχεμύθειας και τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και διακριτικότητας που έχει εξασφαλίσει το τουριστικό πρακτορείο θα απολαύσουν έξι νύκτες με ερωτικά παιχνίδια ανταλλαγής συντρόφων.
Οι swingers θα διαμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες, πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου και θα ακολουθούν ένα πρόγραμμα που θα βασίζεται σε θεματικές βραδιές προκειμένου να διαμορφώνεται το κατάλληλο για την περίσταση κλίμα.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ή μάλλον για την ακρίβεια …τσουχτερό, είναι και το αντίτιμο των διακοπών αυτών, που ξεκινά από τα 1.299 ευρώ και φτάνει τα 4.300 ευρώ περίπου για κάθε σουίτα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!