Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Καφέδες-gate σε Φίλη-Ξυδάκη: Παρέμβαση Τατσόπουλου και «γλέντι» από σχόλια
[Πρώτο Θέμα]: Καφέδες-gate σε Φίλη-Ξυδάκη: Παρέμβαση Τατσόπουλου και «γλέντι» από σχόλια

[Πρώτο Θέμα]: Καφέδες-gate σε Φίλη-Ξυδάκη: Παρέμβαση Τατσόπουλου και «γλέντι» από σχόλια

«Πικρό καφέ» σερβίρουν σε Φίλη και Ξυδάκη τα social media μετά από τον δημόσιο προπηλακισμό τους στη διαδήλωση υπέρ της Ηριάννας – Ο Πέτρος Τατσόπουλος συγκρίνει το επεισόδιο με τη βία κατά του Κωστή Χατζιδάκη και επιτίθεται στους καφεδο-ρίπτες – Καυστικά σχόλια για διπροσωπία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
Με παρέμβασή του στο facebook ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος θέλησε να πάρει θέση σχετικά με το γνωστό επεισόδιο του λουσίματος Φίλη-Ξυδάκη με καφέ και νερό στο Σύνταγμα, στη διάρκεια διαδήλωσης για την υπόθεση της Ηριάννας. Σαν «θρασύδειλο σκουλίκι» χαρακτηρίζει ο κ. Τατσόπουλος τον άγνωστο δράστη της υγρής επίθεσης στους δύο βουλευτές και πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Παραθέτοντας φωτογραφία από το ματωμένο πρόσωπο του σημερινού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζιδάκη, ύστερα από επίθεση που είχε δεχτεί τον Δεκέμβριο του 2010, ο Πέτρος Τατσόπουλος προσπαθεί να αναλύσει δι’ αντιπαραβολής τις δύο μορφές επίθεσης.
Στο στόχαστρο του συγγραφέα είναι η κοινή πρακτική του «hit and run», της επίθεσης που χρησιμοποιεί το πλήθος ως μέσον απόκρυψης και βύθισης στην ανωνυμία. Ιδού τι γράφει κατά λέξει ο Πέτρος Τατσόπουλος, εισάγοντας μια άλλη διάσταση στο περιστατικό του προπηλακισμού πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: «Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο (ιδίως στις δημοκρατικές χώρες, όπου σχεδόν σίγουρα θα πέσεις στα μαλακά, εάν δεν υποστείς καμία απολύτως συνέπεια) είναι να τραμπουκίσεις ένα ξεμοναχιασμένο δημόσιο πρόσωπο, τη στιγμή που περιβάλλεσαι -και περιβάλλεται- από ομοϊδεάτες σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!