Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: «Ήθελαν αίμα» είπε μάρτυρας για την επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον συνδικαλιστών του ΚΚΕ στο Πέραμα
[Πρώτο Θέμα]: «Ήθελαν αίμα» είπε μάρτυρας για την επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον συνδικαλιστών του ΚΚΕ στο Πέραμα

[Πρώτο Θέμα]: «Ήθελαν αίμα» είπε μάρτυρας για την επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον συνδικαλιστών του ΚΚΕ στο Πέραμα

«Σχεδιασμένη, συντονισμένη και με ανθρωποκτόνο δράση» χαρακτήρισε την επίθεση που δέχτηκε ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, ο Μιχάλης Βαξεβάνης, μάρτυρας στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
«Σχεδιασμένη, συντονισμένη και με ανθρωποκτόνο δράση» χαρακτήρισε την επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, ο μάρτυρας και πολιτικώς ενάγων στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Βαξεβάνης.
Καταθέτωντας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο κ. Βαξεβάνης- ηλεκτροσυγκολλητής στη Ζώνη και μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου- ανέφερε στην κατάθεσή του πως οι δράστες της επίθεσης «ήθελαν αίμα».
Παράλληλα, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή «βγήκε μπροστά» για να καθαρίσει η Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη από τους κομμουνιστές, κατ´ εντολήν μεγαλοεργολάβων.
Ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ο μάρτυρας: «Δεν σε θέλουνε στα πόδια τους (σ.σ οι
εργοδότες της Ζώνης). Είναι ο ανταγωνισμός του κέρδους, φθηνό κρέας, φθηνό εργατικό δυναμικό, όταν σε εχουν στα πόδια τους, και κυνηγάς συλλογικές συμβάσεις, μέτρα υγιεινής και ασφαλείας (…). Τους έβαλαν μπροστά, τη Χρυσή Αυγή, να καθαρίσουνε τη ζώνη, το λέει ξεκάθαρα στο βίντεο ο περιφερειάρχης».
Περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη του ΠΑΜΕ, ο κ. Βαξεβάνης, μίλησε για δυο ομάδες 20 -25 ατόμων που τους επιτέθηκαν κρατώντας καδρόνια.
Ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας: «Εκαναν τόξο, μας περικύκλωσαν (.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!