Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Ήπια πτώση στο Χρηματιστήριο
[Πρώτο Θέμα]: Ήπια πτώση στο Χρηματιστήριο

[Πρώτο Θέμα]: Ήπια πτώση στο Χρηματιστήριο

Οι τραπεζικές μετοχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον δίχως όμως εντάσεις στην πτώση, παρά την έντονη ανοδική κίνηση των προηγούμενων ημερών
Διορθώνει με ήπιους ρυθμούς η Αθήνα, μετά το διήμερο τραπεζικό πάρτι ωστόσο δεν χάνεται η επαφή με τα επίπεδα των 624-630 μονάδων, εξέλιξη θετική για την τάση της αγοράς.
Οι τραπεζικές μετοχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον δίχως όμως εντάσεις στην πτώση, παρά την έντονη ανοδική κίνηση των προηγούμενων ημερών. Δίχως μεγάλες κινήσεις οι υπόλοιπες μετοχές με την εξαίρεση της Folli- Follie, μετοχή η οποία δέχεται ρευστοποιήσεις με πτώση 4,4% ύστερα από άνοδο κερδών κατά 10%. Θετική εξέλιξη είναι και οι πληροφορίες γερμανικής εφημερίδας σύμφωνα με την οποία το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και ο κ. Σόιμπλε υποστηρίζουν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.
Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 624,28 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,92%. Πτώση 1,36% για την Εθνική Τράπεζα στα 0,217 ευρώ. Με πτώση 2,12% η Eurobank στα 0,692 ευρώ. Πτώση 1,58% για την Alpha Bank στα 1,88 ευρώ. Ανοδικά κατά 0,50% κινείται η Τράπεζα Πειραιώς στα 0,20 λεπτά. Πτώση 0,11% για τον ΟΠΑΠ στα 8,79 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!