Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 23 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: ΗΠΑ: Σε «εξαίρετη» κατάσταση η υγεία του Τραμπ λέει ο Λευκός Οίκος
[Πρώτο Θέμα]: ΗΠΑ: Σε «εξαίρετη» κατάσταση η υγεία του Τραμπ λέει ο Λευκός Οίκος

[Πρώτο Θέμα]: ΗΠΑ: Σε «εξαίρετη» κατάσταση η υγεία του Τραμπ λέει ο Λευκός Οίκος

Τι έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, που πάντως δεν περιλαμβάνουν ψυχιατρική εξέταση
Ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται ως «σταθερή ιδιοφυΐα». Τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων δείχνουν, σύμφωνα με τους γιατρούς του, ότι η υγεία του βρίσκεται σε «εξαιρετική» κατάσταση, όπως γνωστοποίησε ο Λευκός Οίκος.
Ο Λευκός Οίκος επικαλέστηκε το γιατρό της προεδρίας των ΗΠΑ, έπειτα από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αφότου ανέλαβε το ανώτατο αξίωμα της χώρας, πριν από σχεδόν έναν χρόνο.
«Η ιατρική επίσκεψη που έκανε σήμερα ο πρόεδρος στο εθνικό στρατιωτικό κέντρο υγείας Ουόλτερ Ριντ πήγε εξαιρετικά καλά. Ο πρόεδρος έχει εξαίρετη υγεία», ανέφερε ο γιατρός Ρόνι Τζάκσον, ο οποίος ήταν επίσης αρμόδιος για την υγεία του προκατόχου του Τραμπ, του δημοκρατικού Μπαράκ Ομπάμα.
Την Τρίτη, θα δημοσιοποιηθεί ένα ενημερωτικό δελτίο, που θα γνωστοποιεί ορισμένες λεπτομέρειες. Ωστόσο, το δελτίο δεν αναμένεται να γίνει πολύ διαφωτιστικό, παρά μόνο σε θέματα που αφορούν στο σωματικό βάρος, την αρτηριακή πίεση και το επίπεδο χοληστερόλης του αμερικανού προέδρου.
Δεν προβλεπόταν ψυχιατρική εξέταση

Παρότι οι επικριτές του ρεπουμπλικάνου εγείρουν δημόσια πλέον ερωτήματα για την ψυχική υγεία του Ντόναλντ Τραμπ, δεν προβλεπόταν καμιά ψυχιατρική εξέταση για αυτόν που αυτοχαρακτηρίζεται «σταθερή ιδιοφυΐα».
Ο αμερικανός πρόεδρος δεν έχει τυπικά υποχρέωση να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, ή να δημοσιοποιεί τα αποτελέσματά τους, αλλά αυτό θέλει μια άγραφη πολιτική παράδοση στις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο γηραιότερος άνδρας στην αμερικανική ιστορία που εξελέγη την προεδρία, ακολούθησε έτσι τα βήματα των προκατόχων του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!