Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Υπ. Μεταφορών: Στους επικεφαλής ΟΑΣΘ και σωματείου εργαζομένων η ευθύνη για το αδιέξοδο
[Πρώτο Θέμα]: Υπ. Μεταφορών: Στους επικεφαλής ΟΑΣΘ και σωματείου εργαζομένων η ευθύνη για το αδιέξοδο

[Πρώτο Θέμα]: Υπ. Μεταφορών: Στους επικεφαλής ΟΑΣΘ και σωματείου εργαζομένων η ευθύνη για το αδιέξοδο

“Από τη Δευτέρα έχουν εκταμιευθεί 3,9 εκ. ευρώ στον ΟΑΣΘ” σημειώνει
«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τίμησαν και τιμούν την υπογραφή και τις δημόσιες δεσμεύσεις τους απέναντι σε εργαζόμενους, αλλά και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης» τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών, επισημαίνοντας ωστόσο πως «η ευθύνη απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης για την εύρυθμη λειτουργία του ΟΑΣΘ, ανήκει ξεκάθαρα από τη στιγμή αυτή, στη διοίκηση του οργανισμού και διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων».
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Μεταφορών, αναφέρει στην ανακοίνωση πως «ούτε ένα ευρώ στους εργαζόμενους του δεν έχει καταβάλει ακόμη ο ΟΑΣΘ, παρά τη συμφωνία για καταβολή του 18% των εισπράξεών του από τα εισιτήρια αποκλειστικά για τα δεδουλευμένα. Καμία αντίδραση για το συγκεκριμένο θέμα από την ηγεσία του σωματείου των εργαζομένων».
Εκταμιεύθηκε, συνεχίζει το υπουργείο, προκαταβολικά την Δευτέρα το πρωί, ποσό ύψους 3,9 εκατ. ευρώ της δόσης του Δεκεμβρίου από το ελληνικό δημόσιο προς τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, «υλοποιώντας άμεσα τη ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, μετά τη διευρυμένη σύσκεψη των προηγουμένων ημερών στη Θεσσαλονίκη, ώστε να χρησιμοποιηθεί για την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του Οργανισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!