Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης -Εγγυώμαι ότι η παράταξη ενωμένη θα κάνει το άλμα
[Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης -Εγγυώμαι ότι η παράταξη ενωμένη θα κάνει το άλμα

[Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης -Εγγυώμαι ότι η παράταξη ενωμένη θα κάνει το άλμα

«Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο για την προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», ανέφερε  
«Η επιτυχία του εγχειρήματος της αναγέννησης της Κεντροαριστεράς αλλάζει τον πολιτικό χάρτη και μετατρέπει τις επόμενες εκλογές σε ντέρμπι για τρεις», δηλώνει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής».
«Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο για την προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος. Σε κάθε περίπτωση εμείς διαμορφώνουμε μια Εθνική Γραμμή και είμαστε υπέρ της εθνικής συνεννόησης με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου για τα μεγάλα θέματα της χώρας», προσθέτει, ενώ σε άλλο σημειώνει πως με την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς κλείνει ο κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ και αποτρέπεται η επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «χάνουν τον ύπνο τους γιατί ξέρουν ότι η μεγάλη Κεντροαριστερά όχι απλά υπάρχει αλλά είναι πλειοψηφική στην κοινωνία. Δεν είναι μόνο ένας χώρος του 10%» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Δίνοντας το στίγμα της υποψηφιότητας της, αναφέρει πως στόχος της είναι η αναγέννηση της παράταξης, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και σημειώνει πως «το κρίσιμο σήμερα είναι να εγγυηθούμε μια ισχυρή πολιτική ενότητα για την επόμενη ημέρα». «Μπορώ να εγγυηθώ ότι η παράταξη ενωμένη θα κάνει το άλμα», τονίζει και εξηγεί ότι μιλά για ενότητα «στη βάση μιας ενιαίας πολιτικής και προγραμματικής ταυτότητας», «όχι μέχρι αλλά και πέρα από τις εθνικές εκλογές». «Εμείς όλοι μαζί θα παρέμβουμε θετικά, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις για να αλλάξουμε τα πράγματα. Γι αυτό ζητώ καθαρή εντολή, ψήφο εμπιστοσύνης», προσθέτει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!