Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Η νέα εποχή περνά μέσα από την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
[Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Η νέα εποχή περνά μέσα από την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

[Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Η νέα εποχή περνά μέσα από την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα
«Εμείς έχουμε στο κέντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο. Θέλουμε ανάπτυξη για όλους, ισχυρή μεσαία τάξη, και πραγματική αλληλεγγύη για τους αδύναμους» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και προσέθεσε:
«Πιστεύουμε ότι η νέα εποχή για την χώρα περνά μέσα από την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών που οδηγούν στην συντηρητική οπισθοδρόμηση και την παλινόρθωση της Δεξιάς».
«Δουλεύουμε για την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της αισιοδοξίας, της δημιουργίας, της πραγματικής ελπίδας για τους πολίτες. Για όλα όσα ιστορικά η προοδευτική παράταξή πρόσφερε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες» συνέχισε και ξεκαθάρισε πως «το Κίνημα Αλλαγής ούτε καθοδηγείται ούτε πολύ περισσότερο χειραγωγείται με οποιασδήποτε μορφής επιθέσεις. Είτε πρόκειται για επιθέσεις δήθεν φιλίας είτε για επιθέσεις συκοφαντίας».
Στο πλαίσιο αυτό, έθεσε τις προτεραιότητες:
Πρώτον, Κίνημα Αλλαγής με αναγεννημένη πολιτική δομή και οργάνωση, με ριζική αλλαγή στις κατεστημένες λογικές, των μηχανισμών, της ίντριγκας, των αρχηγίσκων, με νέα αντίληψη στην σχέση του με τους πολίτες.
Δεύτερον, παράταξη σύγχρονη, απαλλαγμένη από κάθε παθογένεια του παρελθόντος.
Τρίτον, με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών θα καινοτομήσουμε θεσμοθετώντας πρώτοι εμείς το ψηφιακό κόμμα στη Ελλάδα, με διαδικασίες Ηλεκτρονικής Δημοκρατίας Διαβούλευσης, Διαλόγου, Δημοψηφισμάτων και Ψηφοφοριών στο Κίνημα Αλλαγής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!