Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Η κυβέρνηση με τις πολιτικές της οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα
[Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Η κυβέρνηση με τις πολιτικές της οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα

[Πρώτο Θέμα]: Γεννηματά: Η κυβέρνηση με τις πολιτικές της οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα

«Τα νησιά του Αιγαίου οδηγούνται σε οικονομική κατάρρευση και ο κίνδυνος κοινωνικής διάλυσης είναι ορατός όσο ποτέ», επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Καμπανάκι κινδύνου» έκρουσε η Φώφη Γεννηματά , μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
«Το μνημόνιο δεν βγαίνει», τόνισε και ζήτησε αλλαγή πολιτικής. Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε για αναδιάρθρωση και απομείωση του δημόσιου χρέους με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους κρίσιμους τομείς.
Μετά τη συνάντηση η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε την ακόλουθη δήλωση

Συζήτησα σήμερα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον κ. Μάρτιν Σούλτς, την κατάσταση στη χώρα μας. Τόνισα ότι το πρόγραμμα-Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν «βγαίνει» και η Κυβέρνηση με τις πολιτικές της οδηγεί σε επικίνδυνα πια αδιέξοδα την Ελληνική κοινωνία. Η κατάσταση επιδεινώνεται, η υπερφορολόγηση γονατίζει τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες.
Υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή πολιτικής. Με αναδιάρθρωση και απομείωση του δημόσιου χρέους. Με αλλαγή των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%, που δεν μπορεί να επιτευχθούν. Με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους κρίσιμους τομείς.
Όσον αφορά στο προσφυγικό, τα νησιά του Αιγαίου οδηγούνται σε οικονομική κατάρρευση και ο κίνδυνος κοινωνικής διάλυσης είναι ορατός όσο ποτέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!