Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Γαβρόγλου: Αξιολόγηση μόνο για τα στελέχη της εκπαίδευσης
[Πρώτο Θέμα]: Γαβρόγλου: Αξιολόγηση μόνο για τα στελέχη της εκπαίδευσης

[Πρώτο Θέμα]: Γαβρόγλου: Αξιολόγηση μόνο για τα στελέχη της εκπαίδευσης

Ο υπουργός, αφού άκουσε τις θέσεις των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών, επιφυλάχθηκε, για τις περισσότερες από αυτές, να απαντήσει σε επόμενη συνάντηση μαζί τους
Η αξιολόγηση μπήκε στο τραπέζι στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο μεταξύ του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με τα ΔΣ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ. Ο κ. Γαβρόγλου είπε επίσης ότι έγινε αποδεκτή από τους θεσμούς η ανάγκη διορισμών εκπαιδευτικών., χωρίς να διευκρινιστεί ο αριθμός των διορισμών.
Στη συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα και είχε κυρίως εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ο υπουργός ζήτησε από τα στελέχη των ομοσπονδιών να ξεκινήσει ένας εξαντλητικός διάλογος με θεματικές συναντήσεις για κάθε ένα από τα ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.
Ο υπουργός, αφού άκουσε τις θέσεις των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών, επιφυλάχθηκε, για τις περισσότερες από αυτές, να απαντήσει σε επόμενη συνάντηση μαζί τους.
Ωστόσο ο κ. Γαβρόγλου ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών για τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά τέθηκε γραπτώς και έγινε αποδεκτή η ανάγκη διορισμού μονίμων εκπαιδευτικών.
Επίσης, ο υπουργός τόνισε ότι η ατομική αξιολόγηση αφορά αποκλειστικά και μόνο τα στελέχη της εκπαίδευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!