Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Fraport Greece: Δέχτηκε πάνω από 50 χιλ. βιογραφικά για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια!
[Πρώτο Θέμα]: Fraport Greece: Δέχτηκε πάνω από 50 χιλ. βιογραφικά για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια!

[Πρώτο Θέμα]: Fraport Greece: Δέχτηκε πάνω από 50 χιλ. βιογραφικά για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια!

Σκοπεύει να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων της στους 550 μέχρι την ερχόμενη άνοιξη
Το εντυπωσιακό νούμερο των 50 χιλ. βιογραφικών έχει δεχθεί μέχρι σήμερα η Fraport, η οποία σκοπεύει να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων της στους 550 μέχρι την ερχόμενη άνοιξη.
«Η Fraport Greece έχει περί τους 75 εργαζομένους αυτή την στιγμή, με στόχο έως την άνοιξη η εταιρεία να απασχολεί γύρω στα 550 άτομα, εκ των οποίων τα 120 στα κεντρικά στην Αθήνα», ανέφερε πρίν από λίγο στο συνέδριο του ΣΕΤΕ για τον τουρισμό ο κ. Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece.
«Δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς ώστε να γίνουν προσλήψεις κι έχουμε δεχθεί ήδη 50.000 βιογραφικά. Η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια είναι της τάξεως των 25 εκατ. επιβατών και θεωρούμε ότι σε βάθος δεκαετίας θα ξεπεράσουμε τα 30- 31 εκατ. επιβάτες. Η Fraport Greece δημιουργεί υποδομές για ακόμη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση».
Όπως ανέφερε ο κ. Βήλος, η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων αναμένεται να ξεκινήσει το αργότερο έως το τέλος του Ιανουαρίου και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν άπαντες οι φορείς που εμπλέκονται στο εγχείρημα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!