Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Προβλήματα υπήρχαν μόνο (!) σε 4-5 σκηνές
[Πρώτο Θέμα]: Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Προβλήματα υπήρχαν μόνο (!) σε 4-5 σκηνές

[Πρώτο Θέμα]: Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Προβλήματα υπήρχαν μόνο (!) σε 4-5 σκηνές

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κάνει απόπειρες «ανακατάληψης της εξουσίας» – Υποστήριξε ότι για την κατάσταση στα hot spot με τους πρόσφυγες δεν ευθύνεται η κυβέρνηση αλλά… τα Μέσα Ενημέρωσης!
Για απόπειρες «ανακατάληψης της εξουσίας» σε μια κρίσιμη συγκυρία κατα την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει την αξιολόγηση κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι το πρόβλημα που προκάλεσε ο πρόσφατος χιονιάς στα κέντρα φιλοξενίαςπροσφύγων μεταναστών και που αποτέλεσε την αιτία για να επικριθεί για μια ακόμα φορά η χώρα μας διεθνώς, περιορίστηκε «σε 4 – 5 σκηνές»!
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης κάλυψε απόλυτα τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, αναφέροντας ότι οι ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα χιονισμένα hot spot δεν βαραίνουν την κυβέρνηση αλλά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!
«Υπάρχει ευθύνη του πώς παρουσιάζεται ένα πρόβλημα. Ενώ 50-60 χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην ενδοχώρα δεν είχαν κανένα πρόβλημα αναδείχθηκαν τα προβλήματα που είχαμε σε 4-5 σκηνές σαν να είναι συνολικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.
Ο υπουργός είπε ότι γραφειοκρατικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Ε. εμποδίζουν τη γρήγορη ολοκλήρωση των δομών φιλοξενίας και ανέφερε ως ενδεικτικό παράδειγμα την κατασκευή του κέντρου στον Ελαιώνα. «Όταν έφτιαξα εγώ το εκπληκτικό hot spot στον Ελαιώνα -μέχρι και air contition έχουν τα σπιτάκια- έγιναν με δικά μας λεφτά και τα πήραμε (σ.σ. από την ΕΕ) μετά από 1,5 χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!