Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Exin: Διαβεβαιώσεις για την Εθνική Ασφαλιστική
[Πρώτο Θέμα]: Exin: Διαβεβαιώσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

[Πρώτο Θέμα]: Exin: Διαβεβαιώσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

Παραμένει σταθερή στην επένδυσή της στην Εθνική Ασφαλιστική
Στη διαβεβαίωση ότι παραμένει σταθερή στην επένδυσή της στην Εθνική Ασφαλιστική, προχώρησε σήμερα η Exin Group με ανακοίνωση που εξέδωσε. Στην ανακοίνωση η διοίκηση της εταιρείας τονίζει ότι είναι ενήμερη για τα δημοσιεύματα του Τύπου και ότι αυτά δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο στη σχεδιαζόμενη επένδυσή της στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
Από τη στιγμή της γνωστοποίησης της προσφοράς της για την Εθνική Ασφαλιστική που έγινε δεκτή, η ΕΧΙΝ παραμένει δεσμευμένη να προετοιμάσει την επόμενη φάση για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών της. Ο Matt Fairfield ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις εταιρείες μας στην Ελλάδα, που αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη δημοσίων και ιδιωτικών συνεργασιών. Υποστηρίζουμε το επόμενο κεφάλαιο της ανάπτυξης για την Εθνική και την AIG Greece. Η EXIN έχει αναπτύξει και δεσμεύσει κεφάλαια που υπερβαίνουν τις υπάρχουσες και τις αναμενόμενες εταρείες του χαρτοφυλακίου της».
Η EXIN, συνεχίζει η ανακοίνωση, δεν σχολιάζει τις υπό εξέλιξη διαφορές, αλλά είμ,αστε ενήμεροι για τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, βάσει της εμπορικής μας δράσης στην Ελβετία. Το θέμα αυτό δεν σχετίζεται και δεν έχει επίδραση στις άλλες εταιρείες του χαρτοφυλακίου μας, καθώς και με τις επερχόμενες εξαγορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!