Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Ευρωπαϊκή Πίστη – Νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία αποζημίωσης Κλάδου Αυτοκινήτων e-claim
[Πρώτο Θέμα]: Ευρωπαϊκή Πίστη  – Νέα, πρωτοποριακή  υπηρεσία αποζημίωσης Κλάδου Αυτοκινήτων e-claim

[Πρώτο Θέμα]: Ευρωπαϊκή Πίστη – Νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία αποζημίωσης Κλάδου Αυτοκινήτων e-claim

Χαλάνδρι,29Νοεμβρίου 2016–Η Ευρωπαϊκή Πίστη,αναγνωρίζοντας τη σημασία της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων προς τους καταναλωτές και ενσωματώνοντας τις πλέον σύγχρονεςwebτεχνολογίες,ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας αποζημίωσης e-claim.

Μέσω της υπηρεσίας e-claim, που πρώτη η Ευρωπαϊκή Πίστη παρέχει στην Ασφαλιστική αγορά,δίνεται η δυνατότητα σε κάθε Ασφαλισμένο της Εταιρίας στον Κλάδο Αυτοκινήτου,να ενημερώνεται onlineγια την εξέλιξη της διαδικασίας αποζημίωσης σε περίπτωση ατυχήματός του, παρέχοντας τη σχετική πληροφόρησηγια τα στάδια της ζημιάς του μέχρι την καταβολή της αποζημίωσης.

Πιο συγκεκριμένα,οι Ασφαλισμένοι της Εταιρίας που έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, αποκτούν αυτόματαπρόσβαση στην υπηρεσία e-claim, μέσω της οποίας μπορούν να ενημερωθούν για τα στοιχεία της ζημιάς, τα στοιχεία των εμπλεκόμενων στο ατύχημα,την πορεία της υπόθεσής τους βήμα – βήμα, για τα έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν, την εντολή πραγματογνωμοσύνης, τα στοιχεία του προσωπικού τους Διακανονιστή, αλλά και ενημέρωση για τα στοιχεία καταβολής της αποζημίωσης.

Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη για τους ασφαλισμένους της Εταιρίας που έχουν εμπλακεί σε ατύχημα χωρίς δική τους ευθύνη και έχουν ενταχθεί στο Σύστημα Άμεσης Πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός), με άμεσο στόχο την σταδιακή επέκταση και στις υπόλοιπες κατηγορίες αποζημιώσεων.

Με το e-claimη Ευρωπαϊκή Πίστη καινοτομεί τεχνολογικά για μια ακόμη φορά, παρέχοντας άμεση πληροφόρηση με εύκολο, κατανοητό τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή ο χρήστης της υπηρεσίας επιθυμεί, καθώς η πρόσβαση γίνεται ακόμη και μέσω Smartphone.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!