Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Ερντογάν για Μοσούλη: «Μπαίνουν άλλοι και δεν θα μπω εγώ που είμαι 350 χλμ από την απειλή;»
[Πρώτο Θέμα]: Ερντογάν για Μοσούλη: «Μπαίνουν άλλοι και δεν θα μπω εγώ που είμαι 350 χλμ από την απειλή;»

[Πρώτο Θέμα]: Ερντογάν για Μοσούλη: «Μπαίνουν άλλοι και δεν θα μπω εγώ που είμαι 350 χλμ από την απειλή;»

“Μήπως πριν από 14-15 χρόνια τους είπε ο Σαντάμ να μπουν; Μπήκαν όμως. Τότε η περιοχή μετατράπηκε σε λίμνη αίματος και πέθαναν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι”, σχολίασε ο πρόεδρος της Τουρκίας 
Μετά την έναρξη της επιχείρησης στη Μοσούλη από τις ξένες και τοπικές ένοπλες δυνάμεις, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ενημέρωσε τον τουρκικό λαό για το ρόλο της Τουρκίας στην επιχείρηση αυτή.
“Τι λένε; Να μην μπει η Τουρκία στην Μουσούλη. Πώς να μην μπω; Εγώ είμαι 350 χιλιόμετρα από εκεί και βρίσκομαι υπό απειλή. Ενώ μπαίνουν εκείνοι που δεν έχουν καμία σχέση”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λόγω της αντίδρασης που υπάρχει για τη συμμετοχή της Τουρκίας στην επιχείρηση της Μουσούλης.
Ο ίδιος τόνισε επίσης, ότι οι συμμαχικές δυνάμεις μπήκαν επειδή τους είπε η Βαγδάτη να μπουν ενώ στην Τουρκία είπε “μην μπεις” και συνεχίζει: “Μήπως πριν από 14-15 χρόνια τους είπε ο Σαντάμ να μπουν; Μπήκαν όμως. Τότε η περιοχή μετατράπηκε σε λίμνη αίματος και πέθαναν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!