Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Εργαζόμενοι Mega: Ο Μπόμπολας θα βάλει ένα εκατ. μέχρι την Πέμπτη
[Πρώτο Θέμα]: Εργαζόμενοι Mega: Ο Μπόμπολας θα βάλει ένα εκατ. μέχρι την Πέμπτη

[Πρώτο Θέμα]: Εργαζόμενοι Mega: Ο Μπόμπολας θα βάλει ένα εκατ. μέχρι την Πέμπτη

Προορίζεται για να καλύψει τη μισθοδοσία τουλάχιστον ενός μήνα, όπως τους ενημέρωσε ο ίδιος
Ποσό ενός εκατ. ευρώ θα καταθέσει έως το πρωί της Πέμπτης ο Φώτης Μπόμπολας έναντι της σχεδιαζόμενης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (AMK) της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ AE.
Το ποσό αυτό προορίζεται να καλύψει τη μισθοδοσία τουλάχιστον ενός μήνα, καθώς και κάποιες από τις επείγουσες ανάγκες της εταιρείας, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Mega.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο κινητοποίησης, που πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ.
Σύμφωνα με την ενημέρωση των εργαζομένων, ο κ. Μπόμπολας εκτίμησε ότι με αυτή την έμπρακτη δέσμευση, οι τράπεζες θα έχουν ένα ακόμη επιχείρημα, πέραν των επιπλέον εξασφαλίσεων που έχουν ήδη πάρει, προκειμένου να αποδεσμεύσουν, επιτέλους, το ποσό των 2.000.000 ευρώ και να καλυφθούν οι δύο από τους επτά οφειλόμενους μισθούς στους εργαζομένους.
Σε ό,τι αφορά το μέλλον της εταιρείας και την επεξεργασία ενός σχεδίου σωτηρίας, εξέθεσε στους εκπροσώπους των εργαζομένων τρία διαφορετικά «σενάρια» εισόδου νέων επενδυτών στη μετοχική σύνθεση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.
«Θεωρεί ότι πολύ σύντομα θα έχει τις τελικές απαντήσεις και ότι, εν πάσει περιπτώσει, το πολύ σε ενάμιση μήνα το θέμα θα έχει διευθετηθεί» αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε σχετική ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!