Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Έρευνα σε βάρος δικαστή που συμμετέχει στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών
[Πρώτο Θέμα]: Έρευνα σε βάρος δικαστή που συμμετέχει στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

[Πρώτο Θέμα]: Έρευνα σε βάρος δικαστή που συμμετέχει στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

Ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον για υποψήφια της Εθνικής Σχολής Δικαστών, η οποία στη συνέχεια εισήλθε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ως δικαστής
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νικόλαος Παρασκευόπουλος, σε σημερινή δήλωσή του, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε βάρος δικαστικού λειτουργού και όχι μόνο, που, σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό Τύπο, έδειξε ενδιαφέρον για υποψήφια της Εθνικής Σχολής Δικαστών, η οποία στη συνέχεια εισήλθε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ως δικαστής.
Ο ηλεκτρονικός Τύπος δημοσιεύει μάλιστα και αποσπάσματα της αλληλογραφίας του δικαστικού λειτουργού με την τότε υποψήφια της Σχολής Δικαστών.
Ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός συμμετέχει στη σύνθεση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που χειρίζεται την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.
Ο κ. Παρασκευόπουλος ουσιαστικά αναφέρει ότι έχει διατάξει τη διενέργεια κάθε είδους έρευνας για ενδεχόμενες παράνομες πράξεις (πειθαρχικές και ποινικές) του εν λόγω δικαστικού λειτουργού.
Ειδικότερα, ο κ. Παρασκευόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει:
«Ως υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχω ήδη προβεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, σε ενέργειες που οδηγούν στη διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν τη Δικαιοσύνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!