Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Επιτελικά υπουργεία με 5.000 υπαλλήλους το πολύ προτείνει ο Αλέκος Παπαδόπουλος
[Πρώτο Θέμα]: Επιτελικά υπουργεία με 5.000 υπαλλήλους το πολύ προτείνει ο Αλέκος Παπαδόπουλος

[Πρώτο Θέμα]: Επιτελικά υπουργεία με 5.000 υπαλλήλους το πολύ προτείνει ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ άσκησε αυτοκριτική, αναφερόμενος σε σειρά λανθασμένων πολιτικών που «εφαρμόστηκαν αρκετά χρόνια προτού ξεσπάσει η κρίση στην Ελλάδα»
Την δημιουργία επιτελικών υπουργείων με ολιγάριθμους υπαλλήλους, προτείνει ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη, με θέμα: «Ελλάδα και Κρίση – Η κατάσταση σήμερα. Προοπτική για το μέλλον».
Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ανέφερε, ότι εκτός από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τα υπόλοιπα θα πρέπει να μετατραπούν σε επιτελικά και να στελεχωθούν το πολύ με 5.000 καταρτισμένους, κυρίως νεαρής ηλικίας τεχνοκράτες. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρώην υπουργός, χαρακτήρισε πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω περικοπή των συντάξεων , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το ερώτημα δεν είναι γιατί περικόπτονται οι συντάξεις, αλλά αν η Ελλάδα θα μπορεί να πληρώσει τις συντάξεις». Κάνοντας αυτοκριτική, αναφέρθηκε σε σειρά λανθασμένων πολιτικών που -όπως είπε- εφαρμόστηκαν αρκετά χρόνια προτού ξεσπάσει η κρίση στην Ελλάδα, ενώ μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών ότι καθυστερούν να υλοποιήσουν την αναθεώρηση του Συντάγματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!