Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Επιμένει ο Σπίρτζης: Αν έχουμε πλεονάσματα θα δώσουμε 14η σύνταξη
[Πρώτο Θέμα]: Επιμένει ο Σπίρτζης: Αν έχουμε πλεονάσματα θα δώσουμε 14η σύνταξη

[Πρώτο Θέμα]: Επιμένει ο Σπίρτζης: Αν έχουμε πλεονάσματα θα δώσουμε 14η σύνταξη

Ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε και στο θέμα των διοδίων λέγοντας ότι «δεν βάζουμε νέα διόδια εκεί που δεν το προέβλεπαν οι συμβάσεις» υποστηρίζοντας ότι «προσπαθούμε να μειώσουμε τις τιμές τους»
Αμετακίνητος στη δήλωση που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες ότι η κυβέρνηση δεν θα αρκεστεί στην 13η σύνταξη αλλά αν πετύχει τους στόχους θα δώσει και 14η σύνταξη εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης .
«Δώσαμε 13η σύνταξη και επιμένω για 14η αν έχουμε πλεονάσματα» δήλωσε την Τρίτη στο ραδιόφωνο του Alpha.
Ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε και στο θέμα των διοδίων λέγοντας ότι «δεν βάζουμε νέα διόδια εκεί που δεν το προέβλεπαν οι συμβάσεις» υποστηρίζοντας ότι «προσπαθούμε να μειώσουμε τις τιμές τους».
Μιλώντας γενικότερα για τα έργα στις εθνικές οδούς είπε ότι «υπάρχουν παράγοντες που καθυστερούν διαχρονικά τα έργα» κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.
Ο υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε και στα μέτρα για τους βανδαλισμούς σε τρόλει, σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ λέγοντας ότι «δεν δικαιολογείται να καις το τρόλεϊ με το οποίο πάνε οι άνθρωποι στη δουλειά. Δεν παίρνουν τρόλεϊ όσοι έχουν λεφτά».
Στήριξε, ακόμα, την πρόθεσή του να προχωρήσει ο ΟΑΣΑ σε προγραμματική συνεργασία με την ΕΛΑΣ λέγοντας ότι «η ΕΛ.ΑΣ. λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!