Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Επικίνδυνος, μυθομανής και φαντασιόπληκτος ο απαγωγέας του μοντέλου στο Μιλάνο
[Πρώτο Θέμα]: Επικίνδυνος, μυθομανής και φαντασιόπληκτος ο απαγωγέας του μοντέλου στο Μιλάνο

[Πρώτο Θέμα]: Επικίνδυνος, μυθομανής και φαντασιόπληκτος ο απαγωγέας του μοντέλου στο Μιλάνο

Δήλωσε ότι δουλεύει για την ομάδα “Black Death” του Σκοτεινού Διαδικτύου και μετά ότι πάσχει από λευχαιμία και γι’ αυτό χρειαζόταν τα χρήματα – Ενώ κρατούσε όμηρο την Κλόι Έιλινγκ, την πήγε να ψωνίσει παπούτσια
Δυσκολεύεται η αστυνομία να αναλύσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης απαγωγής του μοντέλου από την Βρετανία στο Μιλάνο από έναν Πολωνό που δήλωνε μέλος της ομάδας “Black Death” και σκόπευε να την δημοπρατήσει στο Σκοτεινό Διαδίκτυο. Παρ’ ότι έχει στα χέρια της τον δράστη (αν και πιστεύεται πως είχε τουλάχιστον έναν συνεργό που διαφεύγει), οι καταθέσεις του περισσότερο μπερδεύουν παρά διαφωτίζουν την κατάσταση.
Οι ιταλοί αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 30χρονο Πολωνό Λούκας Πάουελ Χέρμπα, τον χαρακτηρίζουν επικίνδυνο, μυθομανή και φαντασιόπληκτο και προσπαθούν συλλέγοντας στοιχεία από την έρευνα να ξεκαθαρίσουν ποια από όσα τους λέει είναι αλήθεια και ποια αποκυήματα της φαντασίας του.
Για παράδειγμα, ο ισχυρισμός του πως δρα εκ μέρους της οργάνωσης του σκοτεινού διαδικτύου “Black Death” δεν φαίνεται να πείθει, καθώς δεν συνηθίζονται τέτοιου είδους πρακτικές από τέτοιες ομάδες. Αντίθετα, ο Πολωνός όχι μόνο φανέρωσε την ταυτότητά του στην όμηρό του όταν την απελευθέρωσε, αλλά και ισχυρίστηκε πως την άφηνε ελεύθερη γιατί η συγκεκριμένη ομάδα «απαγορεύει» τις απαγωγές γυναικών που είναι μητέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!