Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στο Καρπενήσι – Ετοιμοπόλεμες οι Περιφέρειες
[Πρώτο Θέμα]: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στο Καρπενήσι – Ετοιμοπόλεμες οι Περιφέρειες

[Πρώτο Θέμα]: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στο Καρπενήσι – Ετοιμοπόλεμες οι Περιφέρειες

Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία – «Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας 
Στα λευκά ντύνεται μία μία πόλη της Ελλάδας με την κακοκαιρία να έχει ξεκινήσει από νωρίς σήμερα το πρωί από τα βόρεια και να κατευθύνεται προς τα νότια.
Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία. Τόσο μέσα στο Καρπενήσι όσο και στο δρόμο, στο ύψος της Ράχης και της σήραγγας, η χιονόπτωση είναι ασθενής και δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στους οδηγούς.
Το χιόνι θα πέσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο 300-400 μέτρα, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης το χιόνι θα κατέβει ακόμη πιο χαμηλά, στις παρυφές της Λαμίας.
Οι οδηγοί, που θα κινηθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αφού η χιονόστρωση θα φτάσει μέχρι και τους 10 πόντους.
Ετοιμοπόλεμη η Περιφέρεια
«Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους. Οι οδηγοί όμως δεν θα πρέπει να μετακινούνται χωρίς λόγο και αν αυτό είναι αναγκαίο να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!