Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Ελικόπτερα, έφιπποι αστυνομικοί και κάμερες εν όψει Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία
[Πρώτο Θέμα]: Ελικόπτερα, έφιπποι αστυνομικοί και κάμερες εν όψει Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία

[Πρώτο Θέμα]: Ελικόπτερα, έφιπποι αστυνομικοί και κάμερες εν όψει Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία

Τα ελικόπτερα και οι έφιππες αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν με στόχο τη «συνεχή αξιολόγηση της κατάστασης», κατά τη διάρκεια των εορτασμών – Θα υπάρξει αντικατάσταση αρκετών συστημάτων παρακολούθησης γύρω από τον καθεδρικό της Κολωνίας
Οι Αρχές της Κολωνίας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αναπτύξουν ελικόπτερα, εξελιγμένες κάμερες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μετά το κύμα σεξουαλικών επιθέσεων που προκάλεσαν σάλο κατά τους περσυνούς εορτασμούς, για το νέο έτος, στην Κολωνία.
Αυτό αναφέρει έκθεση 60 σελίδων, η οποία θα τεθεί επί τάπητος, σήμερα από υψηλόβαθμους αξιωματούχους διαφόρων υπουργείων, με την ονομασία Project Silvester.
Τα ελικόπτερα και οι έφιππες αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε διάφορα σημεία της πόλης με στόχο τη «συνεχή αξιολόγηση της κατάστασης», κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Εκτός αυτού θα υπάρξει αντικατάσταση αρκετών συστημάτων παρακολούθησης γύρω από τον καθεδρικό της Κολωνίας, καθώς, κατά τα περσινά έκτροπα, οι εικόνες ήταν αρκετά κακής ποιότητας και δεν έγινε δυνατή η ταυτοποίηση αρκετών δραστών.
Ακόμη προτείνεται περιορισμός της προσβασιμότητας σε διάφορες περιοχές κατά τη διάρκεια των εορτασμών προκειμένου να μην διαπραχθούν εγκληματικές πράξεις, καθώς και η κράτηση μεθυσμένων ή επιθετικών ομάδων ανθρώπων και η αποτελεσματικότερη καταγραφή των μεταναστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!