Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Σε ελεύθερη πτώση η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ
[Πρώτο Θέμα]: Σε ελεύθερη πτώση η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ

[Πρώτο Θέμα]: Σε ελεύθερη πτώση η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ

Έχασε σχεδόν επτά μονάδες – Οι έδρες της μειώθηκαν από τις 11 στις 7 - Μεγάλος κερδισμένος η παράταξη που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ
Δυσάρεστη έκπληξη για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσαν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στη Γενική Συνομοσπονδία Ελλήνων Βιοτεχνών και Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Η ΑΣΚΕΒΕ – Συνεργαζόμενοι Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν δεύτερη στις προηγούμενες εκλογές, βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση με αποτέλεσμα το ποσοστό της να πέσει από το 21,4% στο 14,55% και να βρεθεί στην τρίτη θέση, πίσω από τις παρατάξεις που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Οι έδρες που καταλαμβάνει στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ μειώθηκαν στις 7 από τις 11 που είχε το 2013.
Μεγάλος κερδισμένος των εκλογών ήταν η παράταξη της ΠΑΣΚΜΜΕ που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ η οποία συγκέντρωσε το 50,7% των ψήφων αυξάνοντας το ποσοστό της κατά 2,7% και τον αριθμό των εδρών της σε 27 από 25 το 2013. Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!