Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Οι εκπλήξεις της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι ανερχόμενοι, οι σταθεροί και οι καθοδικοί
[Πρώτο Θέμα]: Οι εκπλήξεις της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι ανερχόμενοι, οι σταθεροί και οι καθοδικοί

[Πρώτο Θέμα]: Οι εκπλήξεις της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι ανερχόμενοι, οι σταθεροί και οι καθοδικοί

Τσακαλώτος, Φίλης, Βούτσης και Ξανθός στις τέσσερις πρώτες θέσεις
Αν η πρωτιά του Ευκλείδη Τσακαλώτου δεν αποτέλεσε πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς ο υπουργός Οικονομικών ήταν πάντα σταθερός στις προτιμήσεις του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ (δεύτερος στο προηγούμενο συνέδριο), η κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τον Νίκο Φίλη αιφνιδίασε πολλούς. Ο υπουργός Παιδείας ήταν μόλις 53ος στο προηγούμενο συνέδριο!
Ο Νίκος Βούτσης επιβεβαίωσε ότι είναι σταθερά ψηλά σε δημοτικότητα εντός του ΣΥΡΙΖΑ με την τρίτη θέση, σκαρφαλώνοντας μάλιστα από την 9η που ήταν το 2013.
Ανοδικά κινήθηκε και ο τέταρτος της χθεσινής ψηφοφορίας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος ήταν 18ος στο προηγούμενο συνέδριο. Στις μεγάλες θετικές εκπλήξεις ήταν η εκλογή του Παύλου Πολάκη και μάλιστα στην πολύ υψηλή έβδομη θέση, αλλά και του Σωκράτη Φάμελλου στην 12η, καθώς αμφότεροι δεν ήταν καν μέλη της προηγούμενης κεντρικής επιτροπής! Ανάλογη επιτυχία είχαν και άλλα τρία μέλη της κυβέρνησης, που δεν ήταν στην προηγούμενη κεντρική επιτροπή και τώρα εξελέγησαν ψηλά: Οι Θόδωρος Δρίτσας (18ος), η Όλγα Γεροβασίλη (19η) και ο Τρύφων Αλεξιάδης (20ος).
Ο Παναγιώτης Ρήγας πήρε προφανώς πολύ καλό βαθμό ως γραμματέας, αφού εξελέγη στην 10η θέση από 130η που ήταν στο προηγούμενο συνέδριο, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη άνοδο από τους τότε εκλεγμένους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!