Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Έκοψαν το Ίντερνετ στον Τζούλιαν Ασάνζ
[Πρώτο Θέμα]: Έκοψαν το Ίντερνετ στον Τζούλιαν Ασάνζ

[Πρώτο Θέμα]: Έκοψαν το Ίντερνετ στον Τζούλιαν Ασάνζ

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας WikiLeaks διαμένει για πάνω από 4 χρόνια στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο – «Εσκεμμένη» διακοπή από κρατικό φορά «βλέπει» το WikiLeaks
Χωρίς πρόσβαση στο Ίντερνετ έμεινε ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος παραμένει εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.
Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας WikiLeaks έχασε πριν από μερικές ώρες ένα από τα περιορισμένα μέσα που έχει στη διάθεσή του για να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.
Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση των WikiLeaks στο Twitter, «η σύνδεση με το internet του Τζούλιαν Ασάνζ κόπηκε εσκεμμένα από κρατικό φορέα».
«Έχουμε ήδη ενεργοποιήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης», συμπληρώνει το tweet.
Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές του μήνα, ο Ασάνζ είχε υποσχεθεί ότι τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν αποκαλύψεις «για τον πόλεμο, τα όπλα, το πετρέλαιο, την Google και τη μαζική παρακολούθηση». Η μόνη διευκρίνιση που έδωσε είναι ότι τα έγγραφα που θα δημοσιοποιηθούν αφορούν τρεις μεγάλους οργανισμούς και τρία διαφορετικά κράτη.
Παράλληλα ο ιδρυτής του WikiLeaks επεσήμανε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης και χρηματοδότησης του ιστότοπου, σημειώνοντας ότι σύντομα θα μπορούν να γίνουν εγγραφές μελών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!