Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Πρώτο Θέμα]: Δονητής κατέγραφε μυστικά τους «ήχους της ηδονής» και τους αποθήκευε στο κινητό του χρήστη!
[Πρώτο Θέμα]: Δονητής κατέγραφε μυστικά τους «ήχους της ηδονής» και τους αποθήκευε στο κινητό του χρήστη!

[Πρώτο Θέμα]: Δονητής κατέγραφε μυστικά τους «ήχους της ηδονής» και τους αποθήκευε στο κινητό του χρήστη!

Η εταιρεία αναζητεί τρόπο να «ικανοποιήσει» τους αγανακτισμένους πελάτες της
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στο… σεξ. Sex dolls που μοιάζουν με κανονικές γυναίκες, «παιχνίδια» παντός τύπου για… άγριες νύχτες και πολλά ακόμα «γκάτζετς», που καλύπτουν κάθε γούστο. Η τεχνολογία, ωστόσο, είναι και… ύπουλη. Έως ανεξέλεγκτη. Όπως στην περίπτωση μίας εταιρείας, το «προιόν» της οποίας έκανε… τη δουλειά του, αλλά παράλληλα κατέγραφε τις αντιδράσεις του «χρήστη»!
Αντιμέτωπη με ένα μεγάλο σκάνδαλο και με πολλές αγωγές εκατομμυρίων βρίσκεται η εταιρεία που πωλούσε έναν από τους «εξελιγμένους» δονητές της αγοράς. Ο λόγος; Το σεξουαλικό βοήθημα κατέγραφε τους ήχους και τις αντιδράσεις της/του χρήστη, δίχως ο τελευταίος να το γνωρίζει. Μυστικά.
Ωστόσο, η «δράση» του βοηθήματος δεν περιορίστηκε σε αυτό. Κατέγραφε τους «ήχους της ηδονής» και αμέσως τους έστελνε και τους αποθήκευε στο… κινητό τους!
Μία από τις γυναίες που προχώρησαν σε καταγγελία, δήλωσαν ότι ο δονητής είχε καταγράψει έξι λεπτά από την τελευταία χρήση της, τα οποία άκουσε… στο κινητό της, μένοντας έκπληκτη.
Το βοήθημα λειτουργεί αυτόματα και καταγράφει τα πάντα, μέσω μίας εφαρμογής στα σύγχρονα κινητά, προκαλώντας διάφορα ευτράπελα για τους χρήστες και όχι μόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!