Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Δείτε πώς θα μοιάζει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετά την ανακαίνιση
[Πρώτο Θέμα]: Δείτε πώς θα μοιάζει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετά την ανακαίνιση

[Πρώτο Θέμα]: Δείτε πώς θα μοιάζει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετά την ανακαίνιση

Σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσίασε η Fraport, o τερματικός σταθμός θα ανακαινιστεί και θα εκσυγχρονιστεί, ενώ θα πραγματοποιηθεί αναδιάπλαση των εμπορικών χώρων – Προσδοκίες για αύξηση 48% στον αριθμό των επιβατών μέχρι το 2026
Τα σχέδιά της για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που θα διαχειρίζεται, παρουσίασε η Fraport Greece, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).
Σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσίασε η Fraport, o τερματικός σταθμός του αεροδρομίου θα ανακαινιστεί και θα εκσυγχρονιστεί, ενώ θα πραγματοποιηθεί αναδιάπλαση των εμπορικών χώρων.
Η Fraport προχωρά, επίσης, σε σύναψη νέων συμφωνιών με αεροπορικές εταιρείες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αποσκοπώντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην αύξηση της συνολικής τουριστικής αγοράς.
Δίνοντας έμφαση στην άνεση, στην ασφάλεια και στη λειτουργικότητα, η εταιρεία αναμένει αύξηση της τάξης του 48% στον αριθμό των επιβατών στο «Μακεδονία» μέχρι το 2026.
Η Fraport Greece θα προχωρήσει στην αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών υποδομών του αεροδρομίου, καθώς και σε έργα με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος, που θα βασίζεται στις ανάγκες των επιβατών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!