Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Το Δημόσιο διεκδικεί χιλιάδες σπίτια σε 67 δήμους της Αττικής!
[Πρώτο Θέμα]: Το Δημόσιο διεκδικεί χιλιάδες σπίτια σε 67 δήμους της Αττικής!

[Πρώτο Θέμα]: Το Δημόσιο διεκδικεί χιλιάδες σπίτια σε 67 δήμους της Αττικής!

Από τον Ασπρόπυργο και τους Αγίους Αναργύρους μέχρι το Κορωπί, την Ανάβυσσο, την Παλαιά Φώκαια, το Λαύριο, την Κερατέα, την Βούλα, την Βουλιαγμένη και την Βαρυμπόμπη – Διαβάστε τις λεπτομέρειες της απίστευτης υπόθεσης με τα «δασικά» και… τα δημόσια κτήματα
Δεν έφτανε ο ΕΝΦΙΑ, οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι, οι περικοπές στις συντάξεις και στους μισθούς, το υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να καταθέτει ενστάσεις και να διεκδικεί την ακίνητη περιουσία χιλιάδων ιδιοκτητών.
Πρόκειται για ιδιοκτησίες που αφορούν πρώην δημόσιες εκτάσεις, είτε δασικές, που απώλεσαν σταδιακά τον χαρακτήρα τους, εντασσόμενες από δεκαετίες σε σχέδια πόλης χωρίς ποτέ να ληφθούν μέτρα προστασίας τους, αλλά και ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, εντός των σημερινών σχεδίων πόλης ( π.χ «Αποικία Βαυαρών» στο Νέο Ηράκλειο) για τα οποία επίσης δεν λήφθηκαν μέτρα. Εκτάσεις που έχουν ανοικοδομηθεί και βρίσκονται εντός σχεδίου, μάλιστα μέσα σε μεγάλα αστικά κέντρα, που αν και αποχαρακτηρίστηκαν ως δασικές, παρέμειναν χαρακτηρισμένες ως δημόσιες.
Συνολικά το Δημόσιο διεκδικεί σήμερα εκτάσεις από 67 «Καποδιστριακούς» δήμους. Από τον Ασπρόπυργο και τους Αγίους Αναργύρους μέχρι το Κορωπί, την Ανάβυσσο, την Παλαιά Φώκαια, το Λαύριο, την Κερατέα, την Βούλα, την Βουλιαγμένη, την Βαρυμπόμπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!