Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο: Είναι ασφαλές να ταξιδεύουμε στην Ελλάδα;
[Πρώτο Θέμα]: Δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο: Είναι ασφαλές να ταξιδεύουμε στην Ελλάδα;

[Πρώτο Θέμα]: Δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο: Είναι ασφαλές να ταξιδεύουμε στην Ελλάδα;

Δημοσίευμα της Sun επικεντρώνεται στην Αθήνα, τη Λέσβο και την Κω, ως τις περιοχές που είναι πιο επικίνδυνο να επισκεφθούν οι Βρετανοί
Το αν είναι ασφαλές να ταξιδέψουν στην χώρα μας αναρωτιούνται οι Βρετανοί, όπως προκύπτει από πρόσφατο δημοσίευμα της «The Sun».
Το δημοσίευμα φαίνεται πως επικεντρώνεται στην Αθήνα, τη Λέσβο και την Κω, ως τις περιοχές που είναι πιο επικίνδυνο να επισκεφθούν, εξαιτίας τόσο της προσφυγικής κρίσης όσο και της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας.
Το επίμαχο δημοσίευμα
Μάλιστα, οι Βρετανοί ανέφεραν και το πιο πρόσφατο περιστατικό της βόμβας που εξερράγη στα Εξάρχεια στις 12 Οκτωβρίου, ως ένδειξη της επικίνδυνης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Ωστόσο, η Αθήνα φαίνεται πως έχει μπει στη μαύρη λίστα των Βρετανών και εξαιτίας των πορειών διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια, καθώς προειδοποιούν οποιονδήποτε ομοεθνή τους πως θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο αν επιλέξει να βρεθεί σε κάποια πορεία. Μάλιστα, το δημοσίευμα συμβουλεύει τους Βρετανούς τουρίστες να «αποφύγουν όλες τις πορείες διαμαρτυρίας και να ακολουθήσουν τη συμβουλή των τοπικών αρχών ασφαλείας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!