Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Δημοκρατική Συμπαράταξη: Νέες προσχωρήσεις στα σκαριά
[Πρώτο Θέμα]: Δημοκρατική Συμπαράταξη: Νέες προσχωρήσεις στα σκαριά

[Πρώτο Θέμα]: Δημοκρατική Συμπαράταξη: Νέες προσχωρήσεις στα σκαριά

Πληροφορίες ότι «το σκέφτονται» Κατερίνα Μάρκου, Γιώργος Καρράς και Χάρης Θεοχάρης – Κάλεσμα Χρηστίδη σε Τσιόδρα να ξεκινήσει ξανά ο διάλογος με το Ποτάμι
Σε κλίμα ευφορίας, που δημιούργησαν η επιστροφή Γρηγοράκου στο ΠΑΣΟΚ και η προσχώρηση Ιλχάν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η Φώφη Γεννηματά συναντάται σήμερα με τους πρώην βουλευτές του Κινήματος στο Κάραβελ. Στόχος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι να δώσει την αίσθηση της πανστρατιάς, καθώς εκτιμά ότι οι πρόωρες εκλογές είναι πολύ πιθανές.
Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που δίνει στη σχετική ερώτηση, στη συνέντευξή της στα ΝΕΑ: «Η εκτίμησή μου είναι ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα αργήσουν. Τα δεδομένα μιλούν. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είναι ήδη ηττημένη πολιτικά και ηθικά και δεν πρόκειται να μακροημερεύσει. Είναι άδικο για τον Ελληνικό λαό να συνεχιστεί το μαρτύριο του Ταντάλου».
Οι εκλογές δεν είναι ο μόνος λόγος. Η Φώφη Γεννηματά θέλει να προλάβει τους ανταγωνιστές της στην κούρσα για την κεντροαριστερά. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Παύλος Χρηστίδης ζήτησε χθες (στην εκπομπή Briefing στο Action 24) από τον Δημήτρη Τσιόδρα να ξεκινήσει ξανά ο διάλογος Δημοκρατική Συμπαράταξη- Ποτάμι, θέμα που θέτει και η ίδια η πρόεδρος του κόμματος όταν την ρωτούν για τις σχέσεις της με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!