Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 10 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Η δήλωση μετάνοιας Συριζα για τον Γεωργίου
[Πρώτο Θέμα]: Η δήλωση μετάνοιας Συριζα για τον Γεωργίου

[Πρώτο Θέμα]: Η δήλωση μετάνοιας Συριζα για τον Γεωργίου

Πώς διέσυρε την κυβέρνηση η τρόικα για να μας δώσει τη δόση – Τους έβαλαν να ζητήσουν συγγνώμη και να αποζημιώσουν τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου με 100.000 € για τον δικηγόρο του και όλα τα προσωπικά του έξοδα 
Το χρονικό του διασυρμού: Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε στο παρά ένα της εκταμίευσης να πληρώσει τα δικαστικά και προσωπικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για όλες τις περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη. Ζητείται τώρα και δήλωση στήριξης που θα τον αποκαθιστά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πριονίζουν αναγκαστικά το αφήγημα περί «τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 που οδήγησε στο μνημόνιο», στο οποίο πάτησαν για την άνοδό τους στην εξουσία.
Την απόφαση να αποκαταστήσει υλικά και ηθικά τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου πήρε με απόλυτη μυστικότητα η κυβέρνηση ώστε να καταστεί εφικτή η εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών υποχώρησε στην απαίτηση των ευρωπαϊκών θεσμών μετά την άσκηση ισχυρών πιέσεων και ενώ για μεγάλο διάστημα δεν δεχόταν καν να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!