Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Διίστανται οι… απόψεις στη δίκη για την κινηματογραφική ληστεία στο Creta Maris
[Πρώτο Θέμα]: Διίστανται οι… απόψεις στη δίκη για την κινηματογραφική ληστεία στο Creta Maris

[Πρώτο Θέμα]: Διίστανται οι… απόψεις στη δίκη για την κινηματογραφική ληστεία στο Creta Maris

Διαφορετικά από όσα κατέθεσαν οι αστυνομικοί περιέγραψε τα γεγονότα της κινηματογραφικής ληστείας στο ξενοδοχείο ο υπάλληλος που είχε τεθεί υπό ομηρεία
Οι αστυνομικοί κατέθεσαν ότι μόλις απελευθερώθηκε ο όμηρος από τα χέρια του ενός ληστή, ακούστηκε ένας πυροβολισμός από την πλευρά των δραστών και τότε εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά, τραυματίζοντας τους τρεις δράστες.
Κατέθεσαν ακόμα ότι δεν μπορούν να προσδιορίσουν ποιος εκ των τριών πυροβόλησε, αν και είχαν οπτική εικόνα των δύο με τα καλάσνικοφ. Γι’ αυτούς τους δύο ανέφεραν ότι κρατούσαν τα καλάσνικοφ, τα οποία προέταξαν προς την πλευρά τους.
«Δεν πρόλαβαν να πυροβολήσουν επειδή προφανώς τους τραυματίσαμε» είπαν αστυνομικοί, υποστηρίζοντας ότι οι ζωές τους διέτρεχαν άμεσο κίνδυνο.
Ο 34χρονος κατηγορούμενος Αρμένιος φέρεται ως ο ληστής που είχε πιάσει όμηρο τον υπάλληλο.
Ο τελευταίος στην κατάθεση που έδωσε στο δικαστήριο υποστήριξε ότι ο ληστής που τον άρπαξε υπό την απειλή καλάσνικοφ ήταν ο 30χρονος από τα Ζωνιανά.
Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ενώ κινούνταν προς την έξοδο και τον προθάλαμο του ξενοδοχείου, πάντα υπό καθεστώς ομηρείας, άκουσε να πέφτουν πυροβολισμοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!