Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Διαμαρτυρία των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Σύνταγμα
[Πρώτο Θέμα]: Διαμαρτυρία των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Σύνταγμα

[Πρώτο Θέμα]: Διαμαρτυρία των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Σύνταγμα

Με μαύρα μπαλόνια στα χέρια συγκεντρώθηκαν έξω από τον Άγνωστο Στρατιώτη
Νέα διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην Εθνική Ασφαλιστική το μεσημέρι της Τρίτης.
Κρατώντας μαύρα μπαλόνια στα χέρια, συγκεντρώθηκαν έξω από την Βουλή, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους.
Ακολούθως, οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς στο αίτημα της κυβέρνησης να μην πωληθεί η ασφαλιστική εταιρία, η απάντηση από την ΕΕ ήταν αρνητική, κάτι που εξόργισε τους εργαζόμενους.
Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής Γιάννης Πετσαλάκης, «σήμερα διαδηλώνουμε στα γραφεία της ευρωπαϊκής επιτροπής ώστε να καταλάβουν ότι η πώληση της εταιρίας θα είναι ζημιογόνα για την κοινωνία και για την τράπεζα. Παραδίδουν την πιο κερδοφόρα ελληνική ασφαλιστική εταιρία στα χέρια ξένων funds»
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της ασφαλιστικής εταιρείας και σε προηγούμενη ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Όλοι μαζί, μαζί με τους συναδέλφους μέσω ICAP -που η Διοίκηση της Εταιρίας συνεχίζει να τους θεωρεί συναδέλφους δεύτερης κατηγορίας- θα διαδηλώσουμε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεπουλήσουν».
Στην Εθνική Ασφαλιστική απασχολούνται συνολικά 720 άτομα και περίπου αλλά 200 άτομα μέσω της εταιρείας «ICAP» ( εταιρεία διάθεσης προσωπικού).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!