Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Χρήστος Σαρτζετάκης: Ολη η αλήθεια για τη δολοφονία Λαμπράκη
[Πρώτο Θέμα]: Χρήστος Σαρτζετάκης: Ολη η αλήθεια για τη δολοφονία Λαμπράκη

[Πρώτο Θέμα]: Χρήστος Σαρτζετάκης: Ολη η αλήθεια για τη δολοφονία Λαμπράκη

Το «ΘΕΜΑ» εξασφάλισε και παρουσιάζει αποσπάσματα από το δίτομο έργο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας – Για πρώτη φορά στο φως όλα τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα  που συνέλεξε ως ανακριτής για την πολιτική δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Από τις 5 Μαΐου 1990, ημέρα που ο κ. Χρήστος Σαρτζετάκης αποχώρησε από το προεδρικό μέγαρο ολοκληρώνοντας τη θητεία του, απέφευγε συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία 25 χρόνια οι δημόσιες παρεμβάσεις του μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ωστόσο, το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας ετοιμάζεται να σπάσει τη σιωπή του παρουσιάζοντας το δίτομο έργο του, το οποίο ετοιμάζει επί χρόνια με την επιμέλεια και τη μεθοδικότητα που διέκρινε και ολόκληρη τη δικαστική αλλά και την πολιτική του σταδιοδρομία. Για τον Χρήστο Σαρτζετάκη αποτελεί έργο ζωής, καθώς αναφέρεται στην πολύκροτη υπόθεση της πολιτικής δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, με στοιχεία και ντοκουμέντα που θα δημοσιοποιηθούν για πρώτη φορά και μάλιστα από τον ίδιο, που ως ανακριτής του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης έγινε γνωστός όχι μόνο στο πανελλήνιο, αλλά και εκτός των συνόρων της χώρας, μέσα από την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ζ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!