Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ο Χάρης Θεοχάρης μιλά στον Δημήτρη Δανίκα: Μηδενίζω το κοντέρ και τ’ αλλάζω όλα
[Πρώτο Θέμα]: Ο Χάρης Θεοχάρης μιλά στον Δημήτρη Δανίκα: Μηδενίζω το κοντέρ και τ’ αλλάζω όλα

[Πρώτο Θέμα]: Ο Χάρης Θεοχάρης μιλά στον Δημήτρη Δανίκα: Μηδενίζω το κοντέρ και τ’ αλλάζω όλα

«Η Μεταπολίτευση δεν είναι για πέταμα. Ο Παπανδρέου, ας πούμε έφτιαξε, κοινωνικό κράτος» λέει μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής στο «ΘΕΜΑ»
Ολα όσα με ασυγκράτητο και αυθεντικό ενθουσιασμό εξιστορούσε επί μιάμιση ώρα συμπυκνώνονται στην πρώτη στροφή ενός άσματος με τίτλο «Το μηδέν» που πάει κάπως έτσι: «Τη ζωή μου μηδενίζω / Πάει να πει πως ξαναρχίζω / Τη ζωή μου μηδενίζω / Πίσω δεν ξαναγυρίζω»!
Η περίπτωση του Χάρη Θεοχάρη ήταν αφορμή να ανακαλύψω κι εγώ την ύπαρξη ενός αξιωματούχου ανεξάρτητης αρχής (της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων δηλαδή) που δεν άκουγε τα πολιτικά αφεντικά επειδή ήταν προσηλωμένος στα τεφτέρια, στα στοιχεία και στα χαρτιά! Υποπτεύομαι -αν και δεν μου το επιβεβαίωσε, το απέφυγε διακριτικά- ότι καθημερινά θα αισθανόταν τις καυτές ανάσες του Στουρνάρα και του Σαμαρά στον λεπτό και εύθραυστο σβέρκο του. Υποπτεύομαι -χωρίς αποδείξεις φυσικά- ότι διαρκώς ο πέλεκυς της πολιτικής εξουσίας θα αιωρούνταν άνωθεν της κεφαλής του, όπως οι γκιλοτίνες του Ροβεσπιέρου. Και υποπτεύομαι -αν και δημοσίως δεν το κατήγγειλε- ότι η «παραίτησή» του οφείλεται σε όλες αυτές τις απειλητικές «παραινέσεις»!
Γι’ αυτό, περίπου, αναφώνησε «Basta». Που πάει να πει «Δεν αντέχω άλλο». Γι’ αυτό άλλωστε, αν θυμάμαι καλά, η «παραίτησή» του είχε συνοδευτεί με την αλησμόνητη ρήση «ουδείς έχει το ηθικό ανάστημα να με διώξει»!
Ολοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια
Ομως έφυγε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!