Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Πρώτο Θέμα]: Η Apple θα χρησιμοποιήσει drones για να ανταγωνιστεί τα Google Maps
[Πρώτο Θέμα]: Η Apple θα χρησιμοποιήσει drones για να ανταγωνιστεί τα Google Maps

[Πρώτο Θέμα]: Η Apple θα χρησιμοποιήσει drones για να ανταγωνιστεί τα Google Maps

Τα drones θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν και να αναβαθμίσουν πληροφορίες για τους χάρτες γρηγορότερα από τον στρατό των μίνι βανς με κάμερες και αισθητήρες που χρησιμοποιεί η Google
Προκειμένου να μπορέσει να μείνει κοντά στη Google, η Apple αποφάσισε να επιστρατεύσει drones.
Ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να ρίξει στη μάχη τα drones ώστε να μπορέσει να βελτιώσει τις υπηρεσίες της στους χάρτες και να πλησιάσει την κορυφαία στο είδος Google. Τα drones θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν και να αναβαθμίσουν πληροφορίες για τους χάρτες γρηγορότερα από τον στρατό των μίνι βανς με κάμερες και αισθητήρες που χρησιμοποιεί η Google.
Η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας μιας ομάδας από γκουρού της ρομποτικής και συλλογής-ανάλυσης δεδομένων για να χειριστούν τα drones και να αναλύσουν τα δεδομένα που θα φέρουν κατά την επιστροφή τους στη βάση. Η Apple ελπίζει ότι τα drones θα είναι σε θέση να εξετάζουν τα οδικά σήματα, να βρίσκουν τις αλλαγές δρόμων και να αναφέρουν αν και σε ποιες περιοχές γίνονται έργα, στέλνοντας πίσω τις πληροφορίες στις ομάδες που τάχιστα θα ενημερώνουν την εφαρμογή των χαρτών στα iPhone, ώστε να παρέχουν και στους χρήστες ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!