Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 17 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Πρώτο Θέμα]: Από αντίπαλοι του Ζούκερμπεργκ, δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin
[Πρώτο Θέμα]: Από αντίπαλοι του Ζούκερμπεργκ, δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin

[Πρώτο Θέμα]: Από αντίπαλοι του Ζούκερμπεργκ, δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin

Τα δύο δίδυμα αδέρφια που στο παρελθόν είχαν δικαστική διαμάχη με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ επένδυσαν στο bitcoin και φαίνεται ότι έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι
Είχαν γίνει γνωστοί από τη δικαστική τους διαμάχη με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για την ιδιοκτησία του Facebook. Όμως ο Κάμερον και Τάιλερ Γουίνκλεβος φαίνεται ότι άφησαν αυτήν την ιστορία πίσω τους και πλέον είναι δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin.
Οι δίδυμοι, με σπουδές στο Χάρβαρντ, είχαν μηνύσει τον ιδρυτή του Facebook, υποστηρίζοντας ότι τους έκλεψε την ιδέα για τονι ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Αν και οι κινήσεις τους να αποκτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας δεν πέτυχαν, προχώρησαν σε συμβιβασμό 65 εκατ. δολαρίων το 2008. Σύμφωνα με την Telegraph, τα αδέρφια επένδυσαν 11 εκατ. δολάρια στο bitcoin, πληρώνοντας 120 δολάρια για κάνε ένα, το 2013.
Ωστόσο, με δεδομένη την αύξηση της αξίας του νομίσματος, η περουσία τους έχει αυξηθεί πολύ, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια. Πιθανόν μάλιστα θεωρούνται οι πιο επιτυχημένοι επενδυτές στο συγκεκριμένο τομέα.
Πέρυσι, τα αδέρφια κυκλοφόρησαν μία ψηφιακή ανταλλαγή νομισμάτων, που ονόμασαν Gemini, που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράσουν και να πουλήσουν bitcoin.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!