Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Απίστευτο: Μονόφθαλμος ταυρομάχος τραυματίστηκε ξανά στην… άδεια κόχη του ματιού του – Δείτε το βίντεο
[Πρώτο Θέμα]: Απίστευτο: Μονόφθαλμος ταυρομάχος τραυματίστηκε ξανά στην… άδεια κόχη του ματιού του – Δείτε το βίντεο

[Πρώτο Θέμα]: Απίστευτο: Μονόφθαλμος ταυρομάχος τραυματίστηκε ξανά στην… άδεια κόχη του ματιού του – Δείτε το βίντεο

Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του
Τυχερός μέσα στην ατυχία του είναι για πολλούς ένας 43χρονος ταυρομάχος ο οποίος τραυματίστηκε πρόσφατα σε μια αρένα στη Σαραγόσα από έναν γιγάντιο μαύρο ταύρο, που χτύπησε με το κέρατό του την αριστερή πλευρά του προσώπου του.
Κι αυτό γιατί, ενώ το χτύπημα σε άλλη περίπτωση θα κατέστρεφε ολοκληρωτικά το μάτι του τυφλώνοντάς τον, αυτή τη φορά έπεσε σχεδόν στο κενό, αφού ο άνδρας είχε χάσει τον αριστερό του οφθαλμό στην ίδια ακριβώς αρένα πριν από πέντε χρόνια, από έναν άλλο ταύρο που προσπάθησε να σκοτώσει.
Ο Juan José Padilla (ο οποίος από τον τραυματισμό του χρησιμοποιεί το παρατσούκλι “Πειρατής”) δεν σταμάτησε να ασχολείται με τις ταυρομαχίες, παρά την τραυματική εμπειρία που βίωσε και η οποία τον άφησε μονόφθαλμο και με πλάκες τιτανίου σε όλο του το πρόσωπο.
Ιδιαίτερα δημοφιλής στους συμπατριώτες του που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την καριέρα του, συνέχισε να εμφανίζεται στην Σαραγόσα και σε άλλες αρένες τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας κερδίσει το status του «βετεράνου» των ταυρομαχιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!